Distriktssjef og key account manager

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Distriktssjef og key account manager

Eaton har ansatt Steffen Nordberg som distriktssjef i Trøndelag og Helgeland, og Martin Forsmo Langseth som key account manager for grossistmarkedet.

Eaton har ansatt Steffen Nordberg (t.v. på bildet) som distriktssjef i Trøndelag og Helgeland, og Martin Forsmo Langseth (t.h. på bildet) som key account manager for grossistmarkedet.

Nordberg, som er elektriker og elinstallatør, har også vært ansatt i Elteam, Metos og Eidesvik Offshore.

– Jeg gleder meg til å møte elektrikere, elinstallatører, utbyggere, grossister og partnere. Eaton har relansert «Store Blå», som er en brukerhåndbok for boliginstallasjoner i henhold til NEK 400. Den er viktig å få ut i markedet, sier Nordberg, som også blir fagansvarlig for serviceavdelingen i Eaton.

Forsmo Langseth kommer fra Elektroskandia, der han var controller og prosjektleder. Hos Eaton skal han være en nøkkelperson mot grossistleddet.

– Jeg har god kjennskap til hvordan disse tenker og planlegger, og håper dette kan bidra til å skape et godt samarbeid.

Forsmo Langseth, som er utdannet elektriker, har også en bachelor i økonomi fra NMBU. Han har dessuten vært ansatt i boligutvikleren Bonava, der han var prosjektcontroller.

De to fremhever at Eaton har mange løsninger som gjør jobben interessant.

– Elektrifisering, digitalisering og automasjon er tre makro­trender Eaton arbeider med. Dette er spesielt givende å arbeide med fordi det er avgjørende for grønn omstilling. Vi liker både tekniske duppeditter og mennesker. Det blir viktig i arbeidet med å finne gode løsninger sammen med kundene.

Les mer om følgende emner: