Eldata får ny eier 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Eldata får ny eier 

Håndverksdata har kjøpt Eldata fra Nelfo. 1. februar i år overtar den nye eieren driften av kalkulasjonsprogrammet.

Systemutvikler Rune Stiauren (t.v.) og produktsjef Glenn Sunnbakken i Nelfo er spesialister på Eldata. De forsetter utviklingen av kalkulasjonsprogrammet i Håndverksdata

– I denne prosessen har vi lagt stor vekt på å styrke utviklingsressursene. Med den nye eieren er dette sikret. Vi er opptatt av at Eldata skal være et best mulig verktøy for medlemsbedriftene og andre brukere. Her har Håndverksdata et høyt faglig og bredt utviklermiljø, med lang erfaring med å lage løsninger for elektrobransjen. Dette, sammen med dagens Eldata-eksperter, blir en god forsterkning, sier Nils-Erik Magnell, direktør marked, kompetanse og utvikling i Nelfo. 

– Også på salg og support blir Eldata styrket. Langt flere enn dagens brukere burde profesjonalisere hvordan de kalkulerer. Samtidig vil markedsapparatet til Håndverksdata skape bedre brukerkontakt. 

Solid bransjeaktør overtar 

Bjørn Arve Olsen, CEO i Håndverksdata, er både fornøyd og stolt over å få Eldata inn i porteføljen.  

– Vi har samarbeidet med Nelfo i mange år. Dette fortsetter. Å videreutvikle Eldata er en prioritert oppgave.  

– Vi tilbyr en rekke programvareløsninger til håndverkerbransjene. Dette gjelder alt fra internkontroll og hms, til enkle appløsninger for kalkulasjon, tilbud, ordre, timer, materiell, prosjekt og fakturering. Her har vi selvfølgelig også løsninger for sjekklister og dokumentasjon. 

– Våre support- og fagavdelinger er klare til å løse problemer for kundene, eller om de har behov for hjelp i forbindelse med tilsyn eller sentral godkjenning. 

Olsen forteller at Håndverksdata er en del av HVD Group med mer enn 250 ansatte, en omsetning på nesten 500 millioner svenske kroner, drøyt 50 års erfaring med håndverksbransjene og kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland. 

– Gruppen, som er markedsleder i Norden på webbaserte systemer, har mer enn 10 000 kunder og 90 000 brukere. 

Les mer om følgende emner: