Eliaden 2024 nesten utsolgt 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Eliaden 2024 nesten utsolgt 

– Et utstillingsareal på 12 4000 m2 betyr både at messen i år er større enn i 2022, og at den nesten er utsolgt. Hall C er full. Selv om det fortsatt er noe plass i B- og D-hallen, er kanskje uteplassen mellom B- og C-hallen mest interessant, sier utstilleransvarlig Svein Hjelmås i Eliaden.

På Eliaden 2022 hadde Elektroforeningen (EFO) en fellesstand med grossistene. Det blir samme opplegg i år Foto: EFO

– Hovedårene som leder de besøkende mellom hallene går gjennom dette området. Det gjør det til en attraktiv standplass. Her har også Siemens den største standen på messen på 400 m2. Vi tror uteområdet blir et fint tilskudd til Eliaden i år.  

– Med knapt tre måneder til messen åpner på NOVA Spektrum i Lillestrøm har vi også startet markedsføringen mot de besøkende, som allerede kan forhåndsregistrere seg. For å nå målsettingen om 25 000 besøkende styrker vi synliggjøringen av Eliaden blant annet på sosiale medier.  

Grossistsamling

Adm. direktør Frank Jaegtnes i Elektroforeningen (EFO) forteller at de gjentar suksessen fra to år siden med å samle grossistene på en fellesstand. 

– I år er vi på plass midt i D-hallen. Her skal vi også bygge en liten scene, der vi blant annet skal ha faglige innslag om bærekraft, digitalisering og mangfold. 

– Dessuten setter vi søkelyset på EFO-basen, som gir tilgang til digitaliserte produktdata. Som bransjens varedatabase er denne viktig for elektrikere og entreprenører. De siste årene har spesielt interessen for miljødata eksplodert. Digitalisert produktinformasjon er et av våre viktigste bidrag til bærekraftige valg for elektrifiseringen av Norge. 

Viktig møteplass

Jaegtnes fremhever at Eliaden er en viktig møteplass for elektro­bransjen.  

– Uten messen hadde det vært vanskelig å løfte frem den tekniske utviklingen for en samlet bransje. Å snakke med fagfolk som har førstehåndsinformasjon og innsikt, gir et godt innblikk i nye produkter og løsninger som er på markedet. Dessuten skapes det relasjoner mellom bransjeaktørene. Eliaden tilbyr også et bredt kursprogram, der de besøkende kan oppdatere seg på en rekke områder. 

Les mer om følgende emner: