Eliaden har befestet sin betydning

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Eliaden har befestet sin betydning

– Messen i år har vært en meget positiv opplevelse. Selv om vi ikke får besøkstallene før neste uke, føler jeg at tallene fra 2018 er slått. Utstillerne er meget godt fornøyde. Alle jeg har snakket med har hatt godt trykk alle dagene, sier en fornøyd prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden ønsker velkommen til ny messe i 2024. - Målsettingen er ytterligere vekst Foto: Laila Sandvold Macdonald

– Spesielt onsdagen var godt besøkt. Da var køen for å komme inn i messehallene på nesten 30 meter. Etter to år med pandemi og møter i Teams, tror jeg både leverandører og kunder satte pris på muligheten for å møtes på større messer igjen. Dette var kanskje også noe av grunnen til at flere store lysprodusenter var tilbake i år, etter fravær på mange år. Det var hyggelig å ha dem tilbake.

– Vi savnet utstillere som har vært med før. Vi håper de var her som besøkende, og fikk så hvor bra messen har vært, slik at de kommer tilbake på Eliaden i 2024.

– Det har også vært en betydelig andel besøkende fra andre europeiske land. Dette har trolig sammenheng med at Eliaden er den første messen av noe størrelse i Europa, som er gjennomført fysisk etter koronapandemien.

Kvalitetsheving

– Kvaliteten på messen i år er høy. Den er på samme nivå som tilsvarende møteplasser i Europa. Vi har sørget for at også de minste standene har vært bygget etter standard spesifisert av Nova Spectrum.

– Seminarprogrammet har vært bredt og omfattende. Spesielt lanseringsseminaret for nye NEK 400 var godt besøkt. Rundt 700 deltakere fikk med seg dette.

Ny messe om to år

– Vi gleder oss til Eliaden 2024. Messen i år var 12,5 prosent større enn Eliaden 2018. Målsettingen er ytterligere vekst om to år.

Les mer om følgende emner: