Elsker Elis Elektro

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Elsker Elis Elektro

Iført en hjerte-t-skjorte ønsker adm. direktør Geir Arkøy i Elis Elektro velkommen til en nesten 30 meter lang stand på Eliaden 2022.

Adm. direktør Geir Arkøy (t.v.) i Elis Elektro og Jessica Nilsson og Lennart Åkergren fra Kima Heating Cable i Sverige gleder seg over å møtes fysisk på Eliaden 2022 Foto: Sørlie Media

– Her presenterer vi hele vårt produktspekter på føringsveier, kabler og elektrokomponenter. For å trekke besøkende har vi blant annet montert føringsveier og gelbokser i vann.

– Dessuten viderefører vi opplegget fra Eliaden 2018 med iøynefallende klær. Det fikk vi mange positive tilbakemeldinger på. I år har vi laget hjerte-t-skjorter både for å få oppmerksomhet, og vise at vi er glade i Elis Elektro.

– Vi var klare for å markere 75-årsjubileet på Eliaden 2020. Det satte koronapandemien en stopper for. Derfor er vi svært glade for å være tilbake på Eliaden i år. Det er viktig for oss å treffe kundene våre fysisk. Det gjør vi på messen. Inntrykket vi har av de besøkende er at også disse gleder seg over å kunne møtes.

Nye produkter

– Blant nyhetene i år er en egenutviklet betongskrue for å montere føringsveier ute og inne. Denne forenkler monteringsarbeidet.- Vi viser også en ny SUB4-kabel, som er utviklet for bruk på dyp på 100 meter. Denne passer eksempelvis i oppdrettsanlegg. Dessuten har vi utviklet en nippel, som skal sørge for tette kabelgjennomføringer i vegstolper.

– Koronapandemien har vist hvor viktig det er å ha eget lager med tilgjengelige produkter. Dette skal vi utvide med rundt 1 000 m2.

Rekordomsetning

– Til tross for to år med koronarestriksjoner har vi økt omsetningen. Vi har også holdt vareleveransene i gang. I fjor fikk vi rekordomsetning. Etter de fem første månedene i år ser det ut til å bli rekordomsetning også i år. Arkøy er godt fornøyd med besøket i går.

– I dag regner vi med enda mer trøkk.  

Les mer om følgende emner: