Et greit år

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Et greit år

– 2023 var et greit år for oss. Selv om omsetningen ble noe redusert, var resultatet litt bedre enn i 2022. Gjennom hele fjoråret hadde vi full sysselsetting, sier daglig leder Kjell Inge Ree i Bryne Elektriske.

- I år regner vi med samme omsetning og resultat som i 2023, sier daglig leder Kjell Inge Ree i Bryne Elektriske

– Vi er ganske store på boligblokker og boliger. Rett etter sommerferien i fjor gikk det litt tregt med igangsettingen av nye prosjekter. Vi fryktet også at den generelle nedgangen på bygg skulle få konsekvenser for oss. Dette løste seg med at noen store prosjekter startet. Derfor har vi hatt jevn tilgang på oppdrag. Vi samarbeider med Ineo Eiendom, Jærentreprenør og Obos, som har store prosjekter i vårt område.

Arbeid for ett år

– Vi går inn i 2024 med arbeid for ett år. Sannsynligvis blir det samme omsetning og resultat som i 2023. Med store utfordringer med å få tak i fagfolk planlegger vi ikke for vekst.

– I tillegg til våre 18 ansatte satser vi tungt på lærlinger. For tiden har vi 11, fordelt på tre årskull. I år planlegger vi å ta inn tre-fire lærlinger, slik vi har gjort de siste årene.

– Et av våre største prosjekter i 2023, som fortsetter i 2024, er Rådhusparken i Sandnes. Her bygger Ineo Eiendom 240 leiligheter. De har startet på den sjuende blokken, der salget går jevnt.

Les mer om følgende emner: