Fagreise til Light+Building 2024 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Fagreise til Light+Building 2024 

– 2.-5. mars neste år inviterer vi sammen med Lyskultur til en fagreise til Light+Building i Frankfurt i Tyskland. Etter en pause under koronapandemien skal deltakerne igjen bo på hotellskip. Her har vi bestilt 88 lugarer på MS Oscar Wilde, sier salgssjef Svein Arnesen i Elmagasinet.

Siden år 2000 har Elmagasinet tatt med norske elektrofagfolk til Light+Building i Frankfurt Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH/Jochen Günther

Light+Building er verdens ledende messe for lys- og bygningsteknologi. Foreløpig er det påmeldt mer enn 2 000 selskaper, som skal vise sine nyeste produkter og løsninger på områder som belysning og lysstyring, elektroteknikk, hjemme- og bygningsautomatisering, energieffektivisering og nettverksbasert sikkerhetsteknologi. Mottoet for messen i år er ”Bli elektrifisert”. 

750 m2

På en stand på 750 m2 setter Zumtobel og Thorn Lighting søkelyset på bærekraft og digitalisering. Her skal de vise belysnings- og lysstyringssystemer som blant annet skal bidra til økt arbeidslyst, bærekraft og energieffektiv drift av bygninger.  

Dessuten skal Zumtobel presentere nye produkter og visjoner om fremtidens armaturer i «Concept Space». 

Les mer om følgende emner: