Første Master-bedrift i Norden på byggautomasjon

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Første Master-bedrift i Norden på byggautomasjon

JM Hansen i Tromsø, som er sertifisert av Schneider Electric som EcoXpert på Master-nivå på byggautomasjon, satser tungt på digital bærekraftteknologi.

Toralf Nordhassel (t.v.), prosjektleder automasjon og René Mortensen, prosjektleder automasjon i JM Hansen, Nina Hansen, CEO i JM Hansen, Leonard Celegin, VP i Digital Energy Division i Schneider Electric, Jill Klaussen, COO i JM Hansen og Frank Sunde, salgsingeniør i Schneider Electric, ved overrekkelsen av Master EcoXpert Partner

– Partnerprogrammet EcoXpert dekker hele verden. Her overfører vi kompetanse til eksperter som blir sertifisert til å bruke våre løsninger. Med blant annet kunstig intelligens er målsettingen å optimalisere ressurser for å skape bedre lønnsomhet og samtidig kutte klimagassutslipp, sier Frank Sunde, som er ansvarlig for EcoXpert programmet for byggautomatisering i Norge.

Motiverende

– Vi er utrolig stolte over å være Schneider Electric sin første Master EcoXpert i Norden, sier CEO Nina Hansen i JM Hansen.

– I 98 år har vi arbeidet med å gjøre hverdagen lettere for våre kunder. Sertifiseringen er veldig motiverende. Samtidig gir den et godt grunnlag for å fortsette å lede an i det grønne skiftet. Blant annet arbeider vi mye med elektrifisering og effektivisering av havbruksnæringen. Dessuten har vi installert byggautomatiseringsløsninger i Alta Amfi og Narvik sykehus.

Nysgjerrig

– Det er med stor glede og stolthet at vi sertifiserer JM Hansen som Master EcoXpert på byggautomasjon, sier Leonard Celegin, VP i Digital Energy Division i Schneider Electric, som var til stede ved utdelingen på hovedkontoret til JM Hansen i Tromsø.

– Med tung satsing på kompetansebygging og nysgjerrighet på ny teknologi, er JM Hansen i førersetet med å levere bedre komfort, energiøkonomisering og bærekraft. Sertifiseringen styrker både selskapet og hele Nord-Norge. Narvik sykehus er et godt eksempel på dette.

Les mer om følgende emner: