Fyller ordreboken

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Fyller ordreboken

-Resultatet fra 2022 til 2023 er forbedret. Omsetningen i fjor ble på rundt 390 millioner kroner, som er litt lavere enn i 2022. Salget i 2023 har vært mer normalt. Året før hadde vi en kunstig høy omsetning på grunn av stor prosjektaktivitet, sier daglig leder Oddgeir Alvsvåg i LOS Elektro.

- Med en stadig fullere ordrebok regner vi med noe økt omsetning i 2024, sier daglig leder Oddgeir Alvsvåg i LOS Elektro

– I 2023 har porteføljen stort sett vært mindre prosjekter, rammeavtaler med selskaper og offentlige virksomheter, service mot bedrifts- og privatmarkedet, og en del avtaler med onshore- og offshore-kunder.

– Av viktige oppdrag i fjor startet vi en rammeavtale med Bergen kommune, og fornyet avtalen med Statsbygg både i Bergen og Sunnhordland/Haugalandet. Vi avsluttet også Bybaneprosjektet mellom Bergen sentrum og Fyllingsdalen, inkludert sykkeltunnelen.

– 2024 ser det bra ut med tanke på sysselsettingen. Her fylles ordreboken. Vi er i gang med noen mindre prosjekter på Bømlo og i Bergen. I år kommer porteføljen i stor grad til å være den samme som i 2023, bortsett fra noe mer arbeid på vedlikehold på rigger som ligger ved land.

Økt omsetning

– Med inntak av lærlinger legger vi opp til organisk vekst. Vi regner også med at omsetningen vil øke noe.

Les mer om følgende emner: