GK blir partner i mangfoldsnettverket Diversitas 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

GK blir partner i mangfoldsnettverket Diversitas 

– Som partner i Diversitas-nettverket får vi inspirasjon til vårt eget mangfoldsarbeid. Jeg gleder meg til å lære av hva andre bransjekollegaer har gjort og hva som har hatt effekt, sier Caroline Kindle, HR-leder talent, kultur og mangfold i GK.

Styreleder Tom Ivar Myhre i Diversitas og Caroline Kindle, leder for talent, kultur og mangfold i GK, er opptatt av mer mangfold i bygge- og anleggsbransjen.

Diversitas er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygge- og anleggsnæringen. 

– Vi har satt i gang et arbeid for å definere og konkretisere mangfoldsarbeidet. Her skal vi finne ut hvilke tiltak som vil gi effekt, og sørge for at våre handlinger teller, sier Kindle. 

– Ifølge revisjons- og rådgivningsselskapet BDO sin bygge- og anleggsanalyse for 2022 er 10,4 prosent av dem som arbeider i bygge- og anleggsbransjen i Norge kvinner. Dette er 9,2 prosent mer enn i 2020.  

– Bransjen trenger flere kvinner. Derfor er samarbeid med Diversitas og deres medlemmer viktig for oss. 

Tom Ivar Myhre, som er styreleder i Diversitas og direktør for bærekraft i Backe, sier det er viktig at større aktører som GK engasjerer seg for å nå målene.  

– Dette gir større kapasitet til å gjennomføre mangfoldsprosjekter. Samtidig blir vi en enda sterkere stemme overfor næringen og politikere. 

Les mer om følgende emner: