Gode tilbakemeldinger på “Elflix ute”

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Gode tilbakemeldinger på “Elflix ute”

– De besøkende legger merke til Norgespremieren på “Elflix ute” vi kjører på Eliaden. Den nye opplæringsmodulen, som er rettet mot elektrikere, er basert på korte praktiske faglige kurs og mer bruk av spill. Modulen skal også fungere som et faglig oppslagsverk. Her har vi hatt flere skjermvisninger, med gode tilbakemeldinger, sier Nils-Erik Magnell, direktør marked, kompetanse og utvikling i NHO Elektro.

- Forlagssjef Synnøve Haram i Elforlaget og Åge Lauritzen, fagsjef nettbasert opplæring i NHO Elektro, er på Eliaden blant annet for å informere om navneskiftet Foto: MER Marketing

– Vi tydeliggjør også at vi har skiftet navn fra Nelfo til NHO Elektro. Her får vi en del spørsmål. Navneskiftet skal blant gi en tettere tilknytning til NHO, og styrke det næringspolitiske arbeidet. Samtidig tydeliggjør navneskiftet at vi er en bransjeorganisasjon for elektrobedrifter.

– Dessuten er det mange som er interessert i Febdok. Også her har vi kjørt flere skjermvisninger. Brukerne er ivrige med å komme med forslag til forbedringer, og nye funksjoner. Dette er viktige tilbakemeldinger for å videreutvikle programmet.

– Dessuten er Elforlaget på plass for å presentere bokutvalget sitt. Dette gjelder blant annet den nye “Ekomhåndboka.

Ny NEK 700

– Daglig tilbyr vi seminarer på områder som elbillading, Febdok, it-sikkerhet, kunstig intelligens, smarthus og solcelleinstallasjoner. Her er det fortsatt ledige plasser.

– I går presenterte vi sammen med Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) den nye versjonen av NEK 700 for rundt 200 deltakere. Dette er “bibelen” for de som driver med ekominstallasjoner. Mange medlemmer satser på dette området.

Les mer om følgende emner: