Har ansatt fagfolk hver måned

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Har ansatt fagfolk hver måned

– 2021 ble et bra år. Fra året før økte vi omsetningen fra 120 til 180 millioner kroner, sier daglig leder Hans Oscar Molvær i El 24 på Sunnmøre

BYBAD. I fjor ferdigstilte EL 24 flere store prosjekter, blant annet Bybadet i Ålesund som også omfatter 35 leiligheter Foto: Marit Brunstad

– Fra året før økte vi omsetningen fra 120 til 180 millioner kroner. Siden mars 2020 har vi i snitt ansatt en ny medarbeider hver måned. I denne perioden er antall ansatte økt med 25. Dette gjelder på alle våre markedsområder.

– I 2021 fikk også de ansatte tilbud om å kjøpe seg inn i bedriften. En tredjedel er nå medeiere.

– I fjor ferdigstilte vi flere store prosjekter. Dette gjelder blant annet Bybadet i Ålesund som også omfatter 35 leiligheter, Pir-bygget i Ålesund sentrum og Romsdalsgondolen i Åndalsnes. På alle disse hadde vi kontrakt på alt av elektro, inkludert topp- og styringssystemer.

– I år blir Volda Sykehus, Aukra kulturhus og basseng, Prokura i Geiranger og et fiskerimottak på Karlsøy i Troms viktige prosjekter. Også her skal vi utføre alle elektroinstallasjonene. Målsettingen er at alle oppdrag skal være slike totalkontrakter. 

Smittefri

– Vi har ikke merket så mye til koronapandemien. Det har vært full sysselsetting hele året, uten smitte blant de ansatte. Alle servicebilene er utstyrt med hurtigtester, munnbind og antibac. Med jevnlig informasjon har vi hatt god kontroll på smittevernet. Siden terskelen for å holde seg hjemme er lav, har sykefraværet økt noe. Vi er forberedt på at koronapandemien vil vare enda en stund.

– Det er stor etterspørsel etter både solceller og varmepumper. Dette økte mye med at den nye strømtariffen ble vedtatt, og høye strømpriser. Det er også bra trykk i markedet for energieffektiviseringsløsninger i industrien, elbillading og nye boliger- og hytter.

– I 2020 ansatte vi en innovasjonsleder. En driftsleder ble ansatt i år. Dette skal sørge for innovasjon og videreutvikling av vår produkt- og tjenesteportefølje. Denne satsingen har allerede gitt gode resultater. I år budsjetterer vi med vekst. Samtidig vurderer vi å utvide vårt geografiske nedslagsfelt.

Les mer om følgende emner: