Har integrert Elflix i arbeidshverdagen 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Har integrert Elflix i arbeidshverdagen 

Elinstallatør og faglig ansvarlig Kim Gripsgård i KG Elektro har gjort Elflix til en del av arbeidshverdagen sin. Blant annet bruker han tiden mellom oppdrag til å se på kurs.

Elinstallatør og faglig ansvarlig Kim Gripsgård i KG Elektro bruker blant annet tiden mellom oppdragene til faglig oppdatering på Elflix

– Det er et halvt år siden jeg begynte å bruke Elflix, etter at jeg leste om kompetanseplattformen i et nyhetsbrev fra Nelfo. Jeg har hatt spesiell nytte av kurs om solcelleinstallasjoner og NEK 400:2022. Jeg følger også med på kurs som tar for seg endringer i andre viktige standarder.  

Kompetanseheving når det passer 

Elflix skal gi elektrofagfolk oppdatert og tilgjengelig kunnskap når det trengs. Det er kun å logge seg på og få hjelpen som trengs. Akkurat dette, at kunnskapen og kursene er lett tilgjengelige, setter Gripsgård stor pris på.  

– Jeg kan bruke Elflix når det passer meg.  

Kan repetere

– Med en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette av flere timer til kursing. Derfor synes jeg det er genialt hvordan jeg med Elflix kan ta én leksjon om gangen, eksempelvis i bilen mellom oppdrag. I ettertid kan jeg se episoden på nytt om det er noe jeg bør repetere. Elflix gjør dette enkelt. 

 – Jeg har også tatt andre kurs, som gir meg mer kunnskap på ledelse og praktiske verktøy, som blant annet Excel. 

Les mer om følgende emner: