HMS-uke med søkelys på risiko­observasjoner og -vurderinger

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

HMS-uke med søkelys på risiko­observasjoner og -vurderinger

– For femte gang har vi gjennomført HMS-uka. I år fordypet vi oss i risikoobservasjoner og -vurderinger. Her har de ansatte fått opplæring og deltatt i aktiviteter knyttet til temaet, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge.

På HMS-uka i år har de ansatte i Bravida fordypet seg på risikoobservasjoner og -vurderinger Foto: Bravida

– Gjennom uken har jeg besøkt kunder og prosjekter i hele landet og snakket om risiko. Det er gøy å se hvor godt det arbeides med HMS og at sikkerhetskulturen er på plass. I denne prosessen er våre verneombud viktige.  

– I år ble avdelingene utfordret til å lage eget innhold og egne aktiviteter. Dette kombinerte vi blant annet med videoopplæringskurs og quiz fra hovedkontoret.  

– Til tross for koronarestriksjoner er det gjennomført noen fysiske aktiviteter, blant annet Safety Walks. Her tok ledere og ansatte en runde på arbeidsplassene for å identifisere risikabel atferd, og finne løsninger for å eliminere risiko. Ingen skal skades fysisk eller psykisk på jobb i Bravida.  

HMS-sjef Robert Krahl forteller at H-verdien i selskapet aldri har vært så lav.  

– Samtidig er sikkerhetsopplæringen av de ansatte intensivert gjennom e-læringsprogram, kursing og risikometodeopplæring og -forståelse. 

Les mer om følgende emner: