Hotellfølelse i Trondheim

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Hotellfølelse i Trondheim

I Trondheim bygger Selvaag Bolig 32 livsstils­boliger i sitt Pluss-konsept.

I Trondheim bygger Selvaag Bolig leiligheter med hotellfølelse Illustrasjon: EVE Images

Dette er leiligheter med ekstra service og fellesarealer, der erfaringer fra hotellbransjen er sentrale elementer. Selvaag har en egen serviceorganisasjon som drifter boligene.  

Kjernen i prosjektet er Autronica-bygget på Ringve, som får 750 m2 fellesarealer og 650 m2 takterrasse. Her blir det blant annet gjesteleiligheter, treningsrom, lobby, selskapsrom, storkjøkken, møterom, ungdomsrom og velværerrom.  

– På Ringve Pluss skal beboerne få samme følelsen som på hotell, kun litt mer personlig. Vi holder fellesarealene i orden og hjelper beboere blant annet med å ta inn posten, følge opp håndverkere, levere klær fra renseri, vanne blomster, bestille vask av leiligheter og ordne leiebil, sier adm. direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig.  

– I prosjekter med mange barnefamilier tilbyr vi også leksehjelp og bygger gamingrom. Vi arbeider dessuten med å tilby helsetjenester i boligene. 

Prosjektet er et 50-50 samarbeid mellom Selvaag Bolig og NHP Eiendom. Totalt er det planlagt 700 leiligheter i prosjektet, som består av både Pluss-boliger og ordinære boliger. De første leilighetene skal være klare for innflytting i 2024.  

Les mer om følgende emner: