Installerer på vegprosjekt

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Installerer på vegprosjekt

Rejlers Norge og Aventi Installation har fått totalunderentreprisen for prosjektering og elektro- og automasjonsinstallasjonene på E6 mellom Storhove og Øyer i Innlandet. Oppdragsgiver er AF Gruppen, som er Nye Veier sin totalentreprenør for prosjektet.

Divisjonsdirektør Ragnar Holtan (t.v.) i Rejlers Norge og daglig leder Terje Hundere i Aventi Installation samarbeider om elektro- og automasjonsinstallasjonene på E6 mellom Storhove og Øyer i Innlandet

Strekningen på nærmere én mil omfatter blant annet den 2,7 kilometer lange Fåbergtunnelen. Avtalen har også en opsjon for tilsvarende arbeid på E6 Roterud-Storhove. Denne 23 kilometer lange strekningen, der utførelsesfasen enda ikke er i gang, gjelder blant annet Vingnestunnelen på 4,2 kilometer og tre store kryssområder.

Totalunderentreprise

– Bakgrunnen for totalunderentreprisen er å sikre tett samspill mellom elektroentreprenør og prosjekterende. Dette vil gi de mest innovative, robuste og optimale løsningene. Vi har store forventninger til gjennomføringen, sier prosjektleder Kristian Nilsplass i AF Gruppen.

Mangeårig samarbeid

Daglig leder Terje Hundere i Aventi Installation forteller at selskapet har samarbeidet med Rejlers i mange år.

– Dette gleder alt fra mindre til store veg- og tunnelprosjekter. Med en slik kontrakt har vi et stort handlingsrom og optimaliseringsmuligheter, som gir positive effekter for prosjektet. Vi er opptatt av innovasjon, og utvikle konsepter i tråd med utviklingen i markedet for å skape bærekraftige verdier. At vi den siste tiden har fått flere store oppdrag viser at vi har lykkes med denne strategien.

Divisjonsdirektør Ragnar Holtan i Rejlers sier at med sin spisskompetanse på elektro og automasjon sørger selskapet for at trafikksikkerheten og driftssikkerheten blir ivaretatt, og levert med effektiv gjennomføring.

– Jeg er stolt av at våre strategier lykkes, og at vi vinner på kvalitetskriterier.

Les mer om følgende emner: