Kafestemning hos Elis Elektro

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Kafestemning hos Elis Elektro

– I 2022 var det et jevnt trykk på standen vår på Eliaden. Også i år venter vi mange besøkende. Derfor øker vi i år størrelsen fra 80 m2 til 135 m2, sier daglig leder Geir Arkøy i Elis Elektro.

– Her blir det kabler til forrett, føringsveier til hovedrett og elkomponenter til dessert. Våre kelnerkledde ansatte skal sørge for en hyggelig mottakelse, og sette de besøkende i skikkelig kafestemning.

På en rekordstor stand på 135 m2 byr Elis Elektro på kafestemning med kabler til forrett, føringsveier til hovedrett og elkomponenter til dessert Foto: MER Marketing

– Med sofagrupper inviterer vi elektrofagfolk til å møte oss, der de også får servert kaffe, vafler og “Elis Elektro”-vann. Dessuten skal vårt “Elis Elektro-hjerte” bidra til å løfte stemningen. Målsettingen er å skape en sosial ramme rundt det faglige. Vi skal også synliggjøre oss med en lysende Elis Elektro-logo.

– Dessuten frister vi med en konkurranse, der de besøkende skal tippe hvor mange skruer det ligger i en glassbolle. Her blir det trekning hver dag. Premien er et gavekort på 3 000 kroner.

Ingen produkter

– I år har vi ingen fysiske produkter på standen. Disse skal vi presentere på skjermer og vegger. Vi er spente på hvordan de besøkende reagerer på det nye messekonseptet. Derfor har vi presentert opplegget på sosiale medier, som har resultert i at flere selskaper har meldt fra at de kommer innom standen.

Størst og viktigst

elektrofagfolk fra hele landet.

– Vi deltar både på minimesser hos grossistene, og regionale arrangement. I Eliaden-år er det kun denne messen vi satser på. Da går vi “all inn”. Her skal vi være godt synlige.

– Vi har merket oss at utstillingsarealet i år er 1 000 m2 større enn i 2022. Det ser ut til at flere selskaper, som eksempelvis tilbyr økonomitjenester deltar. Det er positivt, sier Arkøy, som er klar for tre dager på Eliaden 2024.

Les mer om følgende emner: