Kjøper belysningsleverandør  

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Kjøper belysningsleverandør  

– Med kjøpet av Multilux tilfører vi anerkjente løsninger for utebelysning til vår installasjonsportefølje. Dette er i tråd med strategien om å utvide virksomheten til nye områder innen elektro, inneklima, energi og automasjon. Oppkjøpet vil styrke vår markedsposisjon, sier adm. direktør Kjetil Kaldestad i Micro Matic.

Adm. direktør Kjetil Kaldestad (t.v.) i Micro Matic og adm. direktør Svein Ove Sunde i Multilux skal sammen tilby komplette produkter og styringssystemer

Adm. direktør Svein Ove Sunde i Multilux er stolt av å bli en del av Micro Matic.   

– Selskapet er kjent for kvalitet og høy kompetanse. Med vår kunnskap og våre løsninger skal vi bidra til videre vekst, og et enda bedre tilbud til kundene.  

Kaldestad fremhever at Multilux er et veldrevet selskap med et sterkt merkenavn, og bredt produktspekter på belysningsløsninger.   

– Dette vil bidra til å realisere vår strategi om å bli en ledende leverandør av totalløsninger. Med tanke på at Norge skal elektrifiseres er et det stort behov for slike produkter.   

– Elektrobransjen er i sentrum for overgangen til et samfunn med et lavere karbon­avtrykk, der elektrifisering og digitalisering smelter sammen i nye og mer energieffektive løsninger. Det betyr at det meste som bruker strøm må styres. Sammen skal vi tilby komplette produkter og styringssystemer.  

Les mer om følgende emner: