Kjøper KNX-ekspert 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Kjøper KNX-ekspert 

– Oppkjøpet av function Products skal styrke vår kompetanse og våre løsninger på KNX-styringssystemer i næringsbygg, sier adm. direktør Kjetil Kaldestad i Micro Matic Norge.

Adm. direktør Bjørn Erik Grimstad (t.v.) i function Products og adm. direktør Kjetil Kaldestad i Micro Matic Norge forener krefter i KNX- og automasjonsmarkedet

– Med felles ekspertise og produkt- og løsningsutvalg blir vi en betydelig aktør på dette området. Våre kunder får tilgang til flere fagressurser i Norge, og større bredde fra anerkjente leverandører. Dette gir økt valgfrihet og optimale løsninger for hver enkelt kunde. 

Begge selskapene som opererer i Sverige og Danmark, vil utvikle porteføljen til å bli den ledende aktøren i Skandinavia.  

– Med Micro Matic på laget får vi et selskap med lang erfaring og kompetanse i Norge. Dette vil gi oss en unik posisjon i markedet. Vi ser frem til å kombinere vår kompetanse og våre kvalitetsprodukter med Micro Matic sin sterke organisasjon og portefølje. Sammen blir vi sterkere i møtet med morgendagens utfordringer, sier adm. direktør Bjørn Erik Grimstad i function Products.

Endringsreise 

I 2022 bestemte Micro Matic seg for å bli det ledende norske teknologiselskapet på smarte løsninger i bygg og anlegg. 18 måneder senere har gruppen, med Aars som eier, gjennomført fire strategiske oppkjøp. Målsettingen er å befeste markedsposisjonen, og være en pådriver for innovasjon og utvikling.  

– Vi er skikkelig i gang. Med det siste oppkjøpet er vi rigget til å være ledende på KNX i Skandinavia. Vi skal få organisasjonene til å flyte sammen, og stå samlet for å vinne kunder, talenter og markedet. Dette blir superspennende, sier Kaldestad.  

Les mer om følgende emner: