Kjøper Minel gruppen

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Kjøper Minel gruppen

Bravida har inngått en avtale om å kjøpe selskapene i Minel gruppen, som har en omsetning på knapt 600 millioner kroner og rundt 350 ansatte. Selskapene er lokalisert fra Otta i nord til Sarpsborg i sør, med hovedvirksomhet i Innlandet.

– Oppkjøpet vil styrke vår posisjon i dette området. Virksom­heten blir organisert som en egen enhet i Bravida, med samme navn, ledelse og ansatte, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge.  

Lars Harald Røste, Rune Brennbakken og TOre Sæthermoen var med på å starte Elnett Øst i 1998, forløperen til Minel.

– Oppkjøpet vil styrke vår posisjon i dette området, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge

– Selv om vi er stolte over hva som er skapt og hva Minel-selskapene har utviklet seg til å bli, er tiden kommet for å få inn nye krefter. Dette forsterkes av den pågående konsolideringen i elektrobransjen. 

– Bravida er et veldrevet konsern. Vi har samme forretningsfilosofi når det gjelder lokalt lederskap, ha egne ansatte i stedet for innleid arbeidskraft, satsing på lærlinger, kvalitet og lønnsomhet. Derfor blir de en solid og trygg eier.  

Daglig leder Øyvind Sæthersmoen i Minel fastslår at lokal tilhørighet har skapt en sterk og voksende markedsposisjon.  

– Dette er også viktig i fortsettelsen. Samtidig ser vi behovet for en sterk med­spiller for å løfte Minel videre. Her både deler og møter Bravida våre tanker om hvor vi står og hvor vi skal. Dette skaper et godt utgangspunkt for videreutviklingen av selskapene.  

Les mer om følgende emner: