Kjøper varmepumpeselskap 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Kjøper varmepumpeselskap 

– Vi skal kjøpe Buskerud Varmepumpeservice, med 15 ansatte og en omsetning på nesten 50 millioner kroner. Dette styrker både vår tilstedeværelse i Buskerud, og øker vår kompetanse og kapasitet på varmepumpetjenester, sier konsernsjef Terje Myhre i Konstel.

Konstel kjøper Buskerud Varmepumpeservice med en omsetning på nesten 50 millioner kroner

– Vi satser på innovative løsninger som fremmer effektiv og grønn energibruk. Varmepumper er en viktig del av overgangen til en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid.  

Daglig leder Ole Klete i Buskerud Varmepumpeservice forteller at selskapet er opptatt av lønnsomhet, god drift og være en god arbeidsplass. 

– Vi er kjent som en ledende aktør på installasjon og service av varmepumper i privatmarkedet. Dette blir fortsatt hovedsegmentet vårt. Som en del av Konstel skal vi øke satsingen mot næringsmarkedet, som utgjør rundt ti prosent av omsetningen.  

Med kjøpet av Buskerud Varmepumpeservice består Konstel av 31 selskaper, med 1 185 ansatte og en omsetning på mer enn to milliarder kroner. 

Konstel er den norske virksomheten i Nimlas Group, som er et nordisk konsern som satser på tekniske installasjoner med 125 selskaper og 4 000 ansatte i Norge, Sverige og Finland. 

Les mer om følgende emner: