Klart for bygging ab Construction City

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Klart for bygging ab Construction City

– Med byggetillatelse fra Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune er vi klare til å starte byggingen av 103 000 m2 næringseiendom på Ulven.

Illustrasjon av Construction City som skal samle store bransjeoperatører

Construction City skal samle store bransjeaktører, oppstartbedrifter, forsknings- og utdanningsinstitusjoner og teknologibedrifter under samme tak Illustrasjon: Link arkitektur

Ambisjonen er å komme i gang til høsten i år. Her legger vi stor vekt på fleksibilitet og fremtidsrettede løsninger for effektivt bransjesamarbeid, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark i Construction City Eiendom. 

AF Gruppen, Obos og Betonmast er initiativtakerne bak prosjektet, som skal samlokalisere Norges første næringsklynge for bygg-, anlegg og eiendomsbransjen. De tre selskapene skal også flytte hovedkontorene til Construction City når bygget er ferdig i 2025.  

I tillegg til en rekke store bransjeaktører skal prosjektet samle oppstartbedrifter, forsknings- og utdanningsinstitusjoner og teknologibedrifter under samme tak. Siden næringsklyngen Construction City ble etablert i 2017, er antall medlemmer vokst til nesten 90. 

Les mer om følgende emner: