Klart for ny fagreise til Light+Building

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Klart for ny fagreise til Light+Building

– Det er mindre enn 1 måned til Light+Building 2024 åpner i Frankfurt i Tyskland. Her inviterer vi sammen med Lyskultur og Wago og ZG Lighting som sponsorer til en fagreise, sier salgssjef Svein Bogerud Arnesen i Elmagasinet

2.-5. mars inviterer Elmagasinet og Lyskultur til en fagreise til Light+Building 2024 Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH

– Deltakerne skal bo på hotellskipet Oscar Wilde, der vi har bestilt 88 lugarer. Det er fortsatt ledige plasser for fagfolk som vil oppdatere seg på trender og utviklingen i bransjen på verdens ledende messe for lys- og bygningsteknologi. 

Foreløpig er det påmeldt 2 130 selskaper fra blant annet Tyskland, Italia, Kina, Tyrkia, Spania, Polen, Østerrike, Nederland, Storbritannia, Frankrike, Hellas og Norge, som skal vise sine nyeste produkter og løsninger på områder som belysning og lysstyring, elektroteknikk, hjemme- og bygningsautomatisering, energieffektivisering og nettverksbasert sikkerhetsteknologi. Blant norske selskaper som deltar i år er SG Armaturen. 

Mer bærekraftig bransje  

Med mottoet “Be Electrified” er målsettingen å bidra til å skape en mer bærekraftig byggesektor. I løpet av seks dager skal det gjennomføres en rekke arrangementer, som setter søkelyset på denne utviklingen.   

Les mer om følgende emner: