Lett å finne gode medlemstilbud 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Lett å finne gode medlemstilbud 

– 65 tilbud er samlet på “Medlems­fordeler” på våre hjemmesider. Her ligger best­selgerne lett tilgjengelig. Vi skal være best på dette, sier Amila Sehic, leder medlem og marked i NHO Elektro.

“Lederens verktøykasse” omfatter verktøy som skal effektivisere administrasjon og ledelse. Slik blir medlemstjenesten presentert på hjemmesiden til NHO Elektro

– Nettsidene, som er godt besøkt, er et viktig verktøy for å verve medlemmer. En tredel av medlemstilbudene er gratis. Dette gjelder blant annet Kunnskapsløftet, som i år setter søkelyset på it-sikkerhet, bærekraft, kunstig intelligens (KI) og NEK 700.  

Lederverktøy en bestselger

– Hva er bestselgerne? 

– «Lederens verktøykasse», som blant annet omfatter tariffavtaler, fakturaer og programmer får flest klikk. Nelfo forsikring er også populært. Siden elektro er en lavrisikobransje, kan vi presse prisene. Derfor kan vi tilby best forsikring til best pris.  

– Noe som ikke er så godt kjent er tilbudet om byggsikkerhetsgaranti. Dette har elinstallatørene fått øynene opp for. Den erstatter den tidligere bankgarantien, som frigjør likviditet i selskapet. Med denne garantien kan selskapet ta flere oppdrag samtidig. 

Elflix

– Den digitale kursplattformen Elflix er en viktig satsing for NHO Elektro. Det er mye enklere for et selskap å bruke dette kompetanseverktøyet enn å sende de ansatte på klasseromskurs. En del av kurspakken er også inkludert i medlemskapet.  

– Med Elflix kan brukerne eksempelvis oppdatere seg fra sofaen om kveldene, i stedet for å scrolle på sosiale medier. Dette er praktisk for småbarnsforeldre. Med jevne mellomrom blir kompetanseplattformen utvidet. 

Kunstig intelligens

Sehic fremhever at gratiskursene gjelder for alle ansatte i selskapet.  

– Jeg oppfordrer alle til å logge seg inn på Elflix via Min Nelfo-side, og sette i gang. Oppgradering til Premium gir tilgang til 360 kurs. Selv har jeg oppdatert meg på kunstig intelligens. Det er ­kjempespennende å bruke ChatGPT. NHO Elektro bidrar til et høyt faglig nivå hos ­medlemene. Målsettingen er å holde alle mest mulig faglig oppdatert. 

– Også regnskapstjenester og -verktøy er viktig. Gjennom avtalen med Tripletex får medlemmene 20 prosent rabatt på dette. Dessuten tilbyr vi gratis juridisk bistand. Medlemmene setter stor pris på å få hjelp og råd om arbeidsrettslige spørsmål. 

– Jeg minner også om tilbudene som er inkludert i NHO-medlemskapet. Dette gjelder blant annet mange veiledere og Arbinn-portalen. 

Tips fra medlemmer

– Selskapene melder fra om hva de synes om våre tilbud, og hva som mangler. Med utgangspunkt i dette arbeider vi for tiden med to nye avtaler. 

– Vi er opptatt av å møte medlemmene sine behov. Fra juridisk bistand til rabatter på regnskapstjenester. At de kan dra nytte av våre produkter og tjenester støtter både den daglige driften og langsiktig vekst, som vil merkes på bunnlinjen. 

Les mer om følgende emner: