Mer effektive og fleksible kontorløsninger

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Mer effektive og fleksible kontorløsninger

– Økt bruk av nye digitale løsninger krever ofte tilpassing av arbeids­plassen, både på kontoret og hjemme. Koronapandemien har gjort det sistnevnte området svært aktuelt. Her bidrar vår nye serie Unica System+ til å skape mer effektive og fleksible kontorløsninger, sier Deepesh Sharma, Offer Manager Connected Living Devices i Schneider Electric.

Frisk opp kontoret med trekte uttak Foto: Schneider Electric

Frisk opp kontoret med trekte uttak Foto: Schneider Electric

– Vi gjør det enkelt å integrere gulvbokser, stikkontakter og USB-uttak i kontorløsningene. Dette skal hjelpe brukerne med bedre kommunikasjon og samhandling. Eksempelvis har vi smarte løsninger for å lade mobile enheter.

Omfattende sortiment

– Unica System+ omfatter gulvuttak og -bokser i ulike størrelser og materialer, trådløse ladere og bordenheter (med Schuko- og USB-uttak) som integreres i bord, frittstående og modulære bordenheter med el- og USB-uttak som festes på bord og grenstaver og stolper. Her tilbyr vi også tilbehør som etikett- og telefonholdere, kabelklemmer, gulvmatere og hullsag.

– Brukerne kan også velge gulvbokser, grenstaver og bordenheter med trekk fra tekstilprodusenten Kvadrat. Med et snappesystem kan enhetene kombineres med OptiLine 45-serien.

Hurtiglading

– Når det gjelder rask lading av elektroniske komponenter tilbyr vi uttak med både USB-A og -C. Sistnevnte garanterer raskere lading. Disse blir levert ferdig bestykket eller etter behov. Vi kommer også snart på markedet med trådløse ladere som en egen enhet.

FLEKSIBELT SORTIMENT. Unica System+ omfatter blant annet uttak som kan klampes til skrivebordet, trådløs lading av mobiltelefoner, gulvbokser og uttak i skrivebordet Foto: Schneider Electric
Enkel sammenkobling

– Produktene i Unica System+ leveres i flere størrelser og modeller. Hvit høyglans, sort høyglans, hvit med grått trekk og sort med grått trekk. Med mellom- og endestykker er det enkelt å koble sammen flere enheter. De kan enten klampes til skrivebord eller monteres med skruer.

– Serien omfatter også gulvbokser med strømuttak og grenstaver og stolper, som gir muligheter for strømtilkobling midt i et rom. Løsningen passer eksempelvis i kontor- og leilighetsbygg, der vegger er erstattet med glassflater.

– Lokket på gulvboksene er betydelig forbedret. Det er enkelt å ”kakke” på plass og sikre at gulvboksene er helt lukket.

– Grenstaver og stolper med strømtilkobling fra tak eller gulv leveres i to høyder. Begge kan kombineres med to ulike eikebordplater med en diameter på 60 cm, eventuelt med hull som er tilpasset bordenheten XS med eksempelvis trådløs lader for mobiler

Les mer om følgende emner: