Mer komplett med oppkjøp 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Mer komplett med oppkjøp 

– Med rekordomsetning i 2022, kjøp av Scanelec og Vitir og ny ledelse, strategi og styrekompetanse går vi styrket inn i 2023. Vi starter prosessen med å bli det ledende norske teknologiselskapet på løsninger til smarte bygg, sier adm. direktør Kjetil Kaldestad i Micro Matic.

Strømskinner er et viktig satsingsområde for Micro Matic

– Scanelec, som er markedsleder på strømskinner i Norge, har flere anerkjente internasjonale leverandører. De har spesialisert seg på prosjektering, rådgivning og levering av kvalitetsprodukter til kunder i Norge, Sverige og Danmark. 

– Vitir utvikler produkter og løsninger for trådløs styring av næringsbygg og radonmåling. Disse kommuniserer på de fleste anerkjente protokoller, og med andre produkter og systemer i komplekse installasjoner.  

– Micro Matic har sterk vekst på energi, inneklima og byggautomatisering. Med de to oppkjøpene kan vi tilby enda flere og mer komplette systemer for smarte bygg og anlegg, samtidig som vi får tilført ny kompetanse. 

Nye styremedlemmer

– I vår nye strategi utvider vi forretningsområdene på energi og infrastruktur, installasjon, inneklima og byggautomatisering, med å lansere flere nye løsninger. Samtidig er vi klare for investeringer. Vi har også en klar ambisjon om å bli den digitale markedslederen på våre forretningsområder. 

– Dessuten har vi fått to nye styremedlemmer. Rune Flengsrud har lang erfaring fra blant annet Ahlsell Norge og Schneider Electric Norge. Camilla Sjuve har bakgrunn fra ledelsen i Elko og Lenovo. 

Les mer om følgende emner: