Møter bransjen på 300 m2

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Møter bransjen på 300 m2

– I år satser vi stort på Eliaden. Standen på 300 m2 er den største på messen. Dette er vår møteplass. Det er stas å være her igjen. Alle våre norske selgere er på plass for å møte kundene, sier salgsdirektør Erik Nordermoen i SG Armaturen.

Etter to år med lite fysisk møtevirksomhet, er salgsdirektør Erik Nordermoen i SG Armaturen glad for å være tilbake på Eliaden Foto: Laila Sandvold Macdonald

Dere deltar også på Light+Building i Frankfurt. I år kom Eliaden først. Har dette betydning for dere?

– Eliaden er viktigst. Rekkefølgen betyr ingenting. I år har vi mange nyheter. Både produkter som er helt nye, og de som ble lansert under pandemien. De sistnevnte produktene er nok fortsatt nye for kundene, siden vi ikke har møttes så mye det siste året.

– Blant nyhetene er en serie med tunable white-belysning. Dette markedet er i sterk vekst. Spesielt tunable white for boliger. Her ser vi en effekt av at folk i større grad bruker hjemmekontor. Dynamisk belysning blir et svært stort marked. Tidligere har dette først og fremst vært brukt i næringsbygg, med DALI-styring. Her tilbyr vi en løsning der det kan brukes vanlig dimmeteknologi. Vi leverer tunable white-belysning med fargetemperatur i området 2 000-4 000 K til boliger, og 2 700-6 500 K til næringsbygg.

– I produktspekteret har vi også termostater og brukervennlig installasjonsmateriell, som er godt mottatt.

Dobler lagerkapasiteten

Hvordan har pandemiårene vært for SG Armaturen?

– Vi har kommet oss greit gjennom denne perioden med god vekst. Det har vært noen vareforsinkelser, uten at det har vært merkbart for kundene.

– At vi eier en fabrikk i Kina og Danmark gir oss god kontroll. Dessuten har vi et stort lager i Lillesand vi bygget for fem år siden. Her er vi i gang med en utbygging som skal doble lagerkapasiteten. Et stort hjemmelager er viktig. Vi får ikke vekst om varene ikke er tilgjengelige.

Les mer om følgende emner: