Nordisk kompetansesenter for nødstrøm og energilagring 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Nordisk kompetansesenter for nødstrøm og energilagring 

Eaton tar i høst i bruk en ny fabrikk på 16 500 m2 i Vantaa utenfor Helsinki. Anlegget, som skal produsere løsninger for nødstrøm og energilagring blir europeisk hovedkontoret for selskapet sine Critical Power Solutions-løsninger. Her samles både utvikling, forskning, produktstyring, salg og service.

Den nye fabrikken til Eaton i Finland, som skal produsere løsninger for nødstrøm og energilagring, får Breeam Excellent-sertifisering

– Det er en stor global etterspørsel etter løsninger som sikrer kontinuitet og oppetid. Dette gjelder spesielt i datasentre, nærings- og industribygg, helsesektoren og maritime bransjer, sier adm. direktør Jon Helsingeng i Eaton Norden. 

I det nye anlegget er det lagt stor vekt på bærekraft. Eaton har installert flere av sine løsninger for å redusere karbonavtrykket, blant annet intelligent strømdistribusjon og storskala ladesystemer for elbiler. 

Fabrikken skal ha miljøsertifiseringen Breeam Excellent. Dette er Eaton sitt første produksjonsanlegg som oppfyller miljømålene til selskapet om karbonnøytral fabrikk og produksjon. 

Les mer om følgende emner: