Ny elbillader

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Ny elbillader

– Vi utvikler produkter og løsninger for å redusere strømutgiftene for husholdningene. Vårt nyeste produkt her er elbilladeren Futurehome Charge. Den passer til alle elbiler, har en effekt på inntil 22 kW, én- og trefase-lading, lastbalansering, Bluetooth for konfigurering og WiFi- og ZigBee-tilkobling for smartstyring, sier adm. direktør Erik Stokkeland i Futurehome.

- Futurehome Charge lader alle typer elbiler, sier adm. direktør Erik Stokkeland i Futurehome

– Å koble den til vår plattform StrømKontroll gir full oversikt på strømforbruket hjemme. Elbilen lades når strømprisene er billigst, der ladeeffekten justeres i forhold til husholdningens totale strømforbruk. På denne måten unngås strømtopper, som øker nettleien og overbelaster sikringer.

Stokkeland fremhever at laderen er utviklet i samarbeid med elektrikere, der det er lagt stor vekt på bruker- og monteringsvennlighet.

– Den støtter også industristandarden OCPP 1.6, som gjør at den kan knyttes mot flere tjenesteleverandører for lading av ulike elbiler. Dessuten er den utviklet for nordiske forhold, med flere sikkerhetsmekanismer og utforminger i henhold til gjeldende markedsstandarder.

– Futurehome Charge, som baserer seg på åpne standarder, og snakker sømløst med andre elektriske og energikrevende apparater, tilpasser seg husholdningens strømforbruk for å unngå overbelastning.

Jordfeilvern

Laderen har et jordfeilvern Type A for både veksel- og likestrøm. Den tar også jevnlige selvsjekker for å sikre at jordfeilvernet fungerer.

Les mer om følgende emner: