Søker 2 automasjonsingeniør

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Søker 2 automasjonsingeniør

JM Hansen søker to automasjonsingeniører. Som automasjonsingeniør vil du ha fagansvaret i automasjonsprosjekter, herunder prosjektering av automatikkanlegg

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i. JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen.

Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte.

Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering.

Vi har et trivelig arbeidsmiljø med 150 hyggelige kollegaer, sammensatt av et godt og bredt fagmiljø. Vårt kompetansebehov går fra ingeniører innenfor El-kraft og automasjon hvor ulike arbeidsområder er utvikling, prosjektering, kalkulasjon og prosjektledelser – til administrative stillinger innenfor blant annet økonomi og HR/personal.

I JM HANSEN legger vi vekt på trivsel gjennom sosiale arrangement, bedriftshytte, bedriftsidrett og lav-terskel aktiviteter som ettermiddagstur på en godværsdag. Vi har til og med vårt eget Bryggelaug hvor vi brygger vårt eget øl. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er til stede i hele Nord-Norge og på Svalbard.

Om stillingen

Som automasjonsingeniør vil du ha fagansvaret i automasjonsprosjekter, herunder prosjektering av automatikkanlegg. Du vil bidra og ha ansvar for programmering av PLS, bygg automasjon og SCADA. I egne prosjekter er du ansvarlig for oppfølging av kunder, samt å sikre prosjektets fremdrift og økonomi.

Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. Vi ser etter deg som er faglig dyktig, har evne til å finne gode løsninger og er fremtidsrettet. Du har ingeniørutdanning på bachelor/masternivå innen automasjon, og gjerne relevant erfaring fra byggautomasjon og/eller industriautomasjon, men det er ingen betingelse. Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som er nyutdannet og ivrig etter å ta fatt på utfordringer som utvikler vår bærekraftige virksomhet.

Du samarbeider godt, og jobber strukturert og målrettet på lag med kollegaer og eksterne aktører i alle deler av prosjektene. Av natur er du positiv innstilt og trives med en hverdag hvor du ser frem til å gå på jobb. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr
Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og vilje til utvikling og omstilling. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Les mer om stillingen her

Kontaktperson:
Toralf Nordhassel
Tlf: 950 71 504
E-mail: toralfn@jmhansen.no