Søker to automasjonstekniker

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Søker to automasjonstekniker

JM Hansen søker to automasjonsteknikere.
Dine arbeidsoppgaver vil være installasjon, idriftsettelse, programmering, service og vedlikehold av automasjonsanlegg for bygg og industri

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i.
JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap.

Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte. Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering.
Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er til stede i hele Nord-Norge og på Svalbard.

Om stillingen

Dine arbeidsoppgaver vil være installasjon, idriftsettelse, programmering, service og vedlikehold av automasjonsanlegg for bygg og industri. Du skal samarbeide tett med prosjektledere, fagansvarlige og montører for effektive og gode løsninger. Stillingen rapporterer til prosjektleder. Du vil jobbe med prosjekter, noe som gir variasjon og teknisk interessante oppdrag. En del reiser og oppdrag utenbys må påregnes.

Om deg

Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. Vi ser etter deg som har fagbrev som automatiker, eventuelt fagbrev som elektriker GrL hvor du tar fagbrev automasjon hos oss. Du må være faglig dyktig, ha gode datakunnskaper samt førerkort klasse B. Som person er du positiv og bidrar til et godt og utviklende arbeidsmiljø. God kommunikasjon på tvers av fag med kollegaer, eksterne aktører og andre involverte er av stor betydning, og du må like å være en del av et større team. Er du i tillegg kundeorientert, yter god service og leverer som avtalt – da vil vi gjerne høre fra deg. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

I JM Hansen legger vi stor vekt på høy kvalitet i utførelse, HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at dette er noe du identifiserer deg med.

Vi tilbyr

KKonkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, hvor du får en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet med stort engasjement og vilje til utvikling og omstilling. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Les mer om stillingen her

Kontaktperson:
Toralf Nordhassel
Tlf: 950 71 504
E-mail: toralfn@jmhansen.no