Automatiker / Automasjonstekniker

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Automatiker / Automasjonstekniker

JM Hansen utlyser to stillinger
Med snart 100 års erfaring har JM Hansen en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. JM Hansen understøtter med teknologi det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen.

Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM Hansen. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte.

Vi er så heldige å ha noen av Tromsø’s beste og triveligste automasjonsteknikere på laget! De får boltre seg i faglige utfordringer og varierte oppgaver som blant annet går ut på å kontrollere og vedlikeholde tekniske systemer for å ivareta sunne og velfungerende bygg og anlegg. Våre kunder er godt fornøyd, og vår oppdragsmengde øker. Vi søker derfor etter flere dyktige automasjonsteknikere som kan tenke seg å bli en del av vårt dyktige team, og yte god faglig service til våre kunder.

Arbeidsoppgaver:

Idriftsettelse, service og vedlikehold av automasjonsanlegg for bygg og industri
Montasje og installasjon av automatikk
Bygging av automasjonstavle
Feilsøking i automatikkanlegg
Programmering
Dokumentasjon

Faglige kvalifikasjoner

Relevant fagbrev, automatiker, elektro e.l.
Gjerne Teknisk fagskole
Erfaring med programmering
Erfaring med PLS, KNX og/eller byggautomasjon
Erfaring med toppsystem/SD-anlegg
Gode datakunnskaper
Førerkort klasse B

Har du fagbrev GR L, men ønsker å ta fagbrev automasjon? Send oss en søknad!

Om deg

Nysgjerrighet og kreativitet er viktige egenskaper for å bli en god tekniker, samt en generell interesse for arbeid med softwarebaserte systemer. Du er positiv, motivert og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Jobben har stor grad av selvstendighet, og det stilles krav til at du leverer kvalitet, er nøyaktig og følger opp dokumentasjon og rapporter.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og vilje til utvikling og omstilling. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Kontaktpersoner

Name: Toralf Nordhassel
Phone: 950 71 504
Email: toralfn@jmhansen.no

Name: Renè Mortensen
Phone: +47 947 88 740
Email: rene.mortensen@jmhansen.no