Elektrikere søkes til vår avdeling i Longyearbyen

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Elektrikere søkes til vår avdeling i Longyearbyen

Med økende oppdragsmengde og driftsansvar for bygningsmassen til noen av de største aktørene på Svalbard har vi behov for flere dyktige og helst erfarne elektrikere. Vi søker etter både Gruppe L og energimontører.

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i. JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen.

JM Hansen har vært til stede på Svalbard i mer enn 20 år, og avdelingen består i dag av 18 dedikerte ansatte med spisskompetanse på å drifte høy- og lavspent installasjoner i ekstremt klima. Som ansatt i JM Hansen er du del av et stort tverrfaglig miljø som har som mål å være en ledende kompetansebedrift i Nord. Vi setter kunden i fokus i alt vi gjør ved å være profesjonelle, og bruke vår kompetanse og erfaring på å gi våre kunder unik service. Vi utfører store og små oppdrag for både det private og det offentlige på Svalbard, og har blant annet ansvaret for drift av høyspentnettet i hele Longyearbyen på oppdrag fra Lokalstyret.

Om deg

Vi ser etter deg som er kundeorientert, faglig dyktig, yter god service, er pålitelig og har evne til å finne gode løsninger. Du er positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø. Svalbard byr på fantastisk natur og opplevelser, men arbeidet i arktiske strøk kan være krevende og utfordrende, det er derfor viktig at du er i god fysisk form og trives med å være ute. Vi legger stor vekt på HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at du identifiserer deg med dette.

Kvalifikasjoner

Relevant fagbrev og erfaring i yrket
Generelt gode dataferdigheter
Førerkort klasse B
Må beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement, utviklingsvilje og et godt og uformelt arbeidsmiljø!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du kan tenke deg en spennende og variert arbeidshverdag i arktiske omgivelser. Søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson

Jarl Masterbakk
Tlf: +47 481 78 863
E-mail: jarl.masterbakk@jmhansen.no