Ønsker du å skape effekt? Vi trenger dyktige fagarbeidere

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Ønsker du å skape effekt? Vi trenger dyktige fagarbeidere

Økende oppdragsmengde og spennende prosjekter gjør at vi trenger flere medarbeidere som kan bidra til å styrke vår satsning og vekst. Har du relevant fagbrev innenfor elektro, automasjon, svakstrøm eller andre mekaniske/tekniske fag, så vil vi gjerne høre fra deg!

Erfaring fra prosjekt- og/eller servicearbeid er ønskelig, men ingen betingelse. Du bør ha generelt gode dataferdigheter og du må ha førerkort klasse B. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske dette muntlig og skriftlig

Hvem ser vi etter
Vi ser etter deg som er kundeorientert, yter god service og leverer som avtalt. Som person er du positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø. God kommunikasjon på tvers av fag med kollegaer, kunder, leverandører, byggherre og andre involverte er av stor betydning, og du må like å være en del av et større team. Du er faglig dyktig og har evne til å finne gode løsninger.

Fordi vi har oppdrag både lokalt og utenbys kan vi tilby ulike arbeidstidsordninger. Kanskje rotasjon er noe som passer for deg?

I JM Hansen legger vi stor vekt på HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at dette er noe du identifiserer deg med.

Vi tilbyr
Konkurransedyktige betingelser og spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Søknader behandles fortløpende.

Her kan du levere inn søknad.

Kontaktinformasjon
Per Christian Soelberg
Personalansvarlig
917 54 173
pc@jmhansen.no