Prosjekterende elkraft

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Prosjekterende elkraft

JM Hansen søker prosjektingeniør elkraft.

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i.
JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap.

Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte. Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er til stede i hele Nord-Norge og på Svalbard.

Om stillingen

Prosjektingeniør elkraft er tilknyttet vår avdeling for anlegg og prosjekt, og i samarbeid med dyktige kollegaer vil dine arbeidsoppgaver være prosjektering/rådgivning av elektrotekniske anlegg innen bygg/eiendom og industri, og utarbeidelse av konkurransegrunnlag i form av beskrivelser og tegninger. Du vil bidra til utvikling av fagverktøy og kvalitetssystem/rutiner, delta i tidligfaseutredninger, detaljprosjektering og oppfølging i byggefase. Prosjektenes kompleksitet krever en tverrfaglig koordinering, noe du vil være sterkt involvert i.

Hvem ser vi etter 

Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør elkraft, og har gjerne erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet og/eller elektroentreprenør, men dersom du er nyutdannet, så hører vi gjerne fra deg også. Det er ønskelig at du har gode kunnskaper innen Revit/Magicad og grunnleggende kunnskap i Febdok. Du må trives med tekniske utfordringer, ha fokus på gode leveranser og være resultat- og målbevisst. Prosjektene krever god samhandling, og det er viktig med gode samarbeidsevner, gode kommunikasjonsferdigheter samt at du behersker norsk muntlig og skriftlig. 

I JM Hansen legger vi vekt på høy kvalitet i utførelse, HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at dette er noe du identifiserer deg med.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, hvor du får en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet med stort engasjement og vilje til utvikling og omstilling. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Les mer om stillingen her

Kontaktperson:
Eivind Borvik
Tlf: 456 10 725
E-mail: eivind.borvik@jmhansen.no