Rådgivende/prosjekterende ingeniør til vår avdeling for anlegg og større prosjekter

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Rådgivende/prosjekterende ingeniør til vår avdeling for anlegg og større prosjekter

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i. JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen.

Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte. Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering. Vi har et trivelig arbeidsmiljø med 150 hyggelige kollegaer, sammensatt av et godt og bredt fagmiljø. Vårt kompetansebehov går fra ingeniører innenfor El-kraft og automasjon hvor ulike arbeidsområder er utvikling, prosjektering, kalkulasjon og prosjektledelser – til administrative stillinger innenfor blant annet økonomi og HR/personal. I JM HANSEN legger vi vekt på trivsel gjennom sosiale arrangement, bedriftshytte, bedriftsidrett og lav-terskel aktiviteter som ettermiddagstur på en godværsdag. Vi har til og med vårt eget Bryggelaug hvor vi brygger vårt eget øl. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er til stede i hele Nord-Norge og på Svalbard.

Med flere store prosjekter foran oss går vi spennende tider i møte, og vi trenger deg med på laget. JM Hansen inngår i Totalteq, som er et totalteknisk tverrfaglig samarbeid innenfor feltene vann, strøm og klima. Vi følger kundene våre helt fra konseptfasen til ferdig bygg, for deretter å drifte og vedlikeholde de tekniske anlegg i bygget. 

Om stillingen

Rådgivende ingeniør er tilknyttet vår avdeling for anlegg og prosjekt, og i samarbeid med dyktige kollegaer vil dine arbeidsoppgaver være prosjektering/rådgivning av elektrotekniske anlegg innen bygg/eiendom og industri, og utarbeidelse av konkurransegrunnlag i form av beskrivelser og tegninger. Du vil bidra til utvikling av fagverktøy og kvalitetssystem/rutiner, delta i tidligfaseutredninger, detaljprosjektering og oppfølging i byggefase. Prosjektenes kompleksitet krever en tverrfaglig koordinering, noe du vil være sterkt involvert i. Du vil forøvrig bli en del av et faglig nasjonalt prosjekteringsnettverk, sammen med andre spennende og større tekniske bedrifter

Faglige kvalifikasjoner

Sivilingeniør/ingeniør
Erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet og/eller elektroentreprenør
Gode kunnskaper innen Revit/Autocad
Febdok eller lignende
Om deg

Du må trives med tekniske utfordringer, ha fokus på gode leveranser og være resultat- og målbevisst. Prosjektene krever god samhandling, og du må derfor ha gode samarbeidsevner, gode kommunikasjonsferdigheter og beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvilke spennende prosjekter vi har i vente.

Kontaktperson:

Terje Johansen
Leder Prosjekt
Tlf: 419 28 189
E-mail: terjej@jmhansen.no