Trives du i maritime omgivelser? Er du elektriker eller skipselektriker?

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Trives du i maritime omgivelser? Er du elektriker eller skipselektriker?

JM HANSEN søker deg som er elektriker eller skipselektriker

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i. JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN.

Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte. Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder.

JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er til stede i hele Nord-Norge og på Svalbard.

JM Hansen startet sin virksomhet med elektrifisering av fiskeflåten, og er i dag en av landsdelens mest erfarne totalleverandører av maritim elektronikk og elektrotjenester. Til vårt maritime virksomhetsområde søker vi etter dyktige skipselektrikere som vil være med på vår satsning på fremtidens løsninger og tjenester. Stillingen er knyttet til vårt hovedkontor i Tromsø, men da vi har oppdrag i hele regionen må du regne med noe reisevirksomhet.

Om deg

Du har relevant fagbrev innenfor elektro eller skipselektro, og førerkort klasse B.  Det er ønskelig med erfaring fra skipselektro, men ingen betingelse. Vi legger stor vekt på HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at dette er noe du identifiserer deg med.

Som person er du positiv, motivert og bidrar til godt arbeidsmiljø. God kommunikasjon med kollegaer, prosjektledere, leverandører, og andre involverte er av stor betydning, og du må like å være en del av et team. Du er faglig dyktig, opptatt av å nå mål, og levere som avtalt. 

Søknader behandles fortløpende.

Vi tilbyr Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og vilje til utvikling og omstilling. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Kontaktpersoner:

Hans-Ole Nordahl
Tlf. : +47 988 99 706
E-mail: hanson@jmhansen.no

Jill Klausen
Tlf. : 957 56 461
E-mail: jill.klausen@jmhansen.no