Prosjektleder brann, sikkerhet og IKT

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Prosjektleder brann, sikkerhet og IKT

JM Hansen søker Prosjektleder brann, sikkerhet, IKT.

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vår bransje er helt sentral i det klima- og teknologiskiftet vi befinner oss i.

JM HANSEN understøtter med teknologi i det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte.

Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. JM HANSEN er en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg som liker utfordringer, er nytenkende og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og digitalisering. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er til stede i hele Nord-Norge og på Svalbard.

Om stillingen

Brannalarm, sikkerhet og IKT er et område i vekst hvor vi trenger flere ressurser. Som prosjektleder vil du ha hovedansvaret for gjennomføring, herunder ansvar for fremdrift, økonomi, innkjøp, kvalitet og HMS, i egne prosjekter. Du skal lede og engasjere medarbeiderne, følge opp kunder, leverandører og underleverandører. 

Om deg

Økt elektrifisering, digitalisering og energieffektivisering krever kloke og omstillingsvillige hoder. Vi ser etter deg som har teknisk utdanning i faget, er dyktig, fremtidsrettet og har evne til å finne gode løsninger.  Erfaring fra prosjektledelse er ønskelig, men ikke et krav.  Som person er du positiv og bidrar til et godt og utviklende arbeidsmiljø. God kommunikasjon på tvers av fag med kollegaer, eksterne aktører og andre involverte er av stor betydning, og du må like å være en del av et større team. Er du i tillegg kundeorientert, yter god service og leverer som avtalt – da vil vi gjerne høre fra deg. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

I JM Hansen legger vi stor vekt på høy kvalitet i utførelse, HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at dette er noe du identifiserer deg med.

Vi tilbyr

KonKonkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, hvor du får en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet med stort engasjement og vilje til utvikling og omstilling. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Les mer om stillingen/

Kontaktperson:
Terje Johansen
tlf 419 28 189
terjej@jmhansen.no