Vi søker automatikere til spennende oppgaver – eller er du elektriker med ønske om å ta fagbrev automasjon?

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Vi søker automatikere til spennende oppgaver – eller er du elektriker med ønske om å ta fagbrev automasjon?

Vi søker automatikere til spennende oppgaver – eller er du elektriker med ønske om å ta fagbrev automasjon?
Firma: JM Hansen AS
Sted: Tromsø
Varighet: Heltid

Fremtiden er elektrisk! Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø, men vi er tilstede i hele Nord-Norge og på Svalbard. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN, og vi søker nå flere dyktige medarbeidere som vil være med å løfte oss fremover. Dersom du liker utfordringer og har evne til å se fremover mot det spennende som skjer innenfor elektrifisering og automasjon, så er JM HANSEN en interessant og attraktiv arbeidsplass for deg.

Som automatiker i JM Hansen har du en allsidig og travel hverdag med varierte oppgaver. Disse går blant annet ut på å kontrollere og videreføre tekniske systemer for å ivareta sunne og velfungerende bygg og anlegg for våre kunder. Automasjon er et område i vekst og vi trenger flere ressurser. En kombinasjon av flere fagområder er en styrke, og vi vil legge til rette for at de som allerede har fagbrev Gr L/ svakstrøm, og ønsker å utvide sin kompetanse kan ta fagbrev automasjon. Automatikere utfører justeringer i koblingsskjema og programmering av PLS/undersentraler og romkontrollanlegg, så du bør ha interesse for dette.

Arbeidsoppgaver vil være

Idriftsettelse, service og vedlikehold av automasjonsanlegg for bygg og industri
Montasje og installasjon av automatikk
Bygging av automasjonstavle
Feilsøking i automatikkanlegg
Programmering
Dokumentasjon

Faglige kvalifikasjoner

Fagbrev som automatiker, elektro e.l.
Gode datakunnskaper
Førerkort klasse B

Om deg

Som person er du positiv, motivert og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Jobben har stor grad av selvstendighet og du må derfor være opptatt av kvalitet både på egne og andres leveranser. Nysgjerrighet og kreativitet er viktige egenskaper for å være faglig dyktig, samt en generell interesse for arbeid med softwarebaserte systemer. Ryddighet i forbindelse med dokumentasjon og rapporter er viktig, så du må være kvalitetsbevisst og nøyaktig. Enkelte oppdrag kan være utenbys, slik at du må ha mulighet til å reise.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Ta kontakt med oss for å høre mer om stillingen, og hvilke spennende prosjekter vi har i vente.

Søknader vil bli behandlet fortløpende

Her kan du levere søknaden

Kontaktinformasjon:
Toralf Nordhassel
tlf 950 71 504
toralfn@jmhansen.no