Vil du jobbe med fremtidens løsninger? Er du tekniker, automatiker eller elektriker vil vi gjerne høre fra deg!

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Vil du jobbe med fremtidens løsninger? Er du tekniker, automatiker eller elektriker vil vi gjerne høre fra deg!

Vi ser etter deg som er kundeorientert, yter god service og leverer som avtalt. Som person er du positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø.

Med snart 100 års erfaring har JM HANSEN en ledende posisjon innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge. JM HANSEN understøtter med teknologi det grønne skiftet, og satser stort på å være i førersetet av utviklingen. Stoltheten over vår faglige standard betyr mye for JM HANSEN. Det betyr i tillegg mye for oss å bidra til utvikling av egen landsdel i kraft av vårt lokale eierskap. Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte.

Økende oppdragsmengde og spennende prosjekter gjør at vi trenger flere medarbeidere som kan bidra til å styrke vår satsning og vekst. Har du relevant fagbrev innenfor elektro, automasjon, skipselektro, svakstrøm eller andre mekaniske/tekniske fag, så vil vi gjerne høre fra deg!

En dag hos oss er preget av stor variasjon og våre kunder befinner seg spredt over hele Nord-Norge. I vårt kundegrunnlag er både industribedrifter, havbruksanlegg, slakteri, prosessanlegg og fartøy.

Vi legger stor vekt på kvalitet, selvstendighet og fornøyde kunder og vil se etter den rette personen som kjenner seg igjen i dette.

Våre avdelinger er preget av høyt tempo og stor grad av frihet til å tilrettelegge for egen arbeidshverdag. 

Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg som er kundeorientert, yter god service og leverer som avtalt. Som person er du positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø. God kommunikasjon på tvers av fag med kollegaer, kunder og leverandører og du må like å være en del av et større team. Du er faglig dyktig og har evne til å finne gode løsninger.

Erfaring fra servicearbeid er ønskelig, men ingen betingelse. Du bør ha generelt gode dataferdigheter og du må ha førerkort klasse B.

Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske dette muntlig og skriftlig.

I JM Hansen legger vi stor vekt på HMS og sikker jobbutførelse, og det er viktig at dette er noe du identifiserer deg med.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser og spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Søknader behandles fortløpende

Kontaktpersoner:

Hans-Ole Nordahl
Tlf: 98899706
E-mail: hanson@jmhansen.no

Jill Klaussen
Tlf: 95756461
E-mail: jill.klaussen@jmhansen.no