Nye veggbokser

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Nye veggbokser

– Vår nye veggbokserie Multifix er utviklet for rask og enkel installasjon. Med materialvalg og effektivisering av forpakningen har vi også tatt miljøhensyn, sier Eivind Løkken, Offer Manager i Schneider Electric.

- I veggboksserien Multifix er funksjonaliteten fra tidligere modeller utvidet, sier Eivind Løkken, Offer Manager i Schneider Electric

– Multifix utvider funksjonaliteten fra tidligere modeller. Eksempelvis er det enklere å fjerne og legge til tilbehør, bygge veggbokskombinasjoner og montere bokser. 

– Veggboksene, som er utviklet for nordiske mellomstore og store bygg, gir effektiv arbeidsflyt. De passer sammen med alle komponentene fra Schneider Electric som kan monteres i veggbokser.  

– Med et stort tilbehørssortiment kan enkelt- og dobbeltbokser kombineres, og med ulike rørinnføringer som dobbel, trippel, flex og 25 mm. Vi tilbyr også utforingsringer, reserveskruer og festeutstyr. 

– Boksene har integrert skjøtestykke og stenderfeste uten pigger (stålstender). Alle rørinnføringer er på 16 eller 20 mm. Rørinnføringer og tilbehør fjernes og monteres uten verktøy. 

– Med en hammer eller baksiden av en skrutrekker er det enkelt å åpne blindsidene. Skruring med bitsfeste i lokket gir enkel håndtering. 

– Multifix kan monteres i lettvegger, brannklassifiserte vegger inntil EI90 og innstøpte bokser for betong. 

Les mer om følgende emner: