Økte solcelle-salget med 750 prosent

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Økte solcelle-salget med 750 prosent

– I fjor eksploderte salget av solceller. Her leverte og installerte våre medlemmer 30 000 paneler. Dette er en økning på 750 prosent fra 2021. I år skal vi vokse ytterligere, sier daglig leder Geir Syversen i Norgeseliten.

Deltakere på årsmøtet til Norgeseliten på Svalbard

– Både EU sitt nye bygningsenergidirektiv og regjeringen sin varslede handlingsplan for energieffektivisering er blant faktorene som gir bransjen flere muligheter. Her skal vi være offensive. 

– I fjor fikk vi en salgsvekst på 13 prosent. Samtidig tok vi kvantesprang i digital markedsføring mot sluttbrukerne. Dette ga 40, 64 og 165 prosent økning i henholdsvis merkevaresøk, trafikk til nettsiden og hos de som søker etter elektriker hos oss. Det er sistnevnte som gir salg til medlemmene. 

– I fjor markerte vi også 25 års-jubileum, samtidig som vi fikk 16 nye medlemmer.  

– Norgeseliten skal styrke posisjonen i et voksende marked på fornybar energi og energieffektivisering. Her har vi Berggård Amundsen i ryggen, som er en eier med meget god soliditet og investeringsvilje.  

– Det kan se ut som politikerne iverksetter tiltak som skal få fart på overgangen til det bærekraftige samfunnet. Vi er spente på hva regjeringen foreslår i statsbudsjettet i oktober, der det er lovet en handlingsplan for energieffektivisering. Norgeseliten er godt forberedt på å øke salget av blant annet solceller, elbilladere, smarthus og energilagring. 

Les mer om følgende emner: