Oppdatert KNX-sortiment

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Oppdatert KNX-sortiment

KNX-produktsjef Karen Rein i Schneider Electric i Norge fremhever at produktene og løsningene i KNX-serien SpaceLogic er monteringsvennlige, plassbesparende og cybersikre

Dette er en bildetekst

– SpaceLogic KNX er det nye navnet på vår KNX-portefølje. Her kommer vi med nye produkter og løsninger til både næringsbygg og boliger.

– De tar mindre plass, samtidig som de er monteringsvennlige og cyber­sikre, sier KNX-produktsjef Karen Rein i Schneider Electric i Norge, som fremhever at selskapet har 30 års erfaring på dette området. 

– Vi oppdaterer og optimaliserer hele vår KNX-portefølje. Det er lagt stor vekt på at produktene og løsningene skal være fleksible og enkle å arbeide med. Dessuten skal vi levere god kundesupport. 

– KNX-sortimentet gir muligheten for modulopp­bygging med master- og slaveenheter, verktøyfri installasjon og rask konfigurering med programvaren ETS eller eConfigure. 

– Fellesnevneren for SpaceLogic KNX er støtte for KNX data Secure og at produktene oppfyller kravene i krypteringsstandarder som ISO/IEC18033-3, AES 128 og EN50090-4-3. 

– Blant de nye produktene er systemkomponenter som IP-grensesnitt og linje-/områdekobler. De har kompakt design med forbedret plassering av kommunikasjons­porten, høy nedlastingshastighet og optimal sikkerhet. Dessuten lanserer vi en dimmeaktuator og en bryter-/persienneaktuator, master og slaveenheter, en DALI Gateway Pro, strømforsyninger og en HVAC-aktuator. 

Les mer om følgende emner: