På plass på Light+Building 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

På plass på Light+Building 

På Light+Building i Frankfurt i Tyskland presenterte Glamox sin nye CPW2-sensor. Den kombinerer en tilstedeværelses¬sensor, en dagslyssensor og en LED-indikator for overvåking av nødlys, og kan kobles til Glamox Wireless Radio-system.

På Light+Building i Frankfurt viste Glamox blant annet den frittstående armaturen Luxo Adapt, som i fjor fikk Best of the Best Red Dot Design Award

Selskapet viste også nye funksjoner i Glamox Connect. Det skybaserte monitoreringssystemet gir nøyaktig oversikt over energiforbruket, aktiviteten og vedlikeholdsdata for tilkoblede enheter. Løsninger er utviklet for å redusere energiforbruk og vedlikeholdskostnader. 

For at folk skal slippe å sitte i mørket og veive med armene foran bevegelsessensorer er selskapet i gang med å utvikle en ultrabredbånd radarsensor, som kan registrere hjerteslag i et område ned til ti cm.  

Human Centric Lighting skal hjelpe folk med å sove, prestere og føle seg bedre. Her viste Glamox armaturer med Tuneable Cyan Enhanced (TCE). Denne teknologien skal forbedre den biologiske lyseffekten, samtidig som det føles visuelt behagelig. Høyere bølgelengde med blått lys skal gi folk energi uten å øke lysstyrken eller blendingen. 

På standen fikk de besøkende også se løsninger for å skifte T5- og T8-lysrør, nye modeller i Luxo Nordic Collection, arbeidslysarmaturen Motus Line, bordlampen Luxo L-1 P, den frittstående armaturen Luxo Adapt, C77 som passer til kontor- og skolebelysning og nedhengte C94. 

Les mer om følgende emner: