«Podder» om stolthet til elektrikeryrket

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

«Podder» om stolthet til elektrikeryrket

– Målsettingen med postkasten «Elektrokanalen» er å få enda flere til å bli elektrikere, og at de som arbeider i bransjen skal bli enda mer stolte av faget sitt, sier adm. direktør Terje Lillemo og leder for strategi og forretningsutvikling Brage Stenberg Johnsen i CTM Lyng.

Terje Lillemo (t.v.) og Brage Stenberg Johnsen i CTM Lyng klare for en ny episode av Elektrokanalen

En gang i uken setter de seg foran mikrofonene for å skape stolthet på vegne av en hel bransje.

Sammen med 34 gjester har de to i 41 episoder snakket om blant annet bærekraft, elektrifisering og energieffektivisering. Medprogramleder og selvutnevnt redaktør Johnsen forteller at podkasten er godt mottatt.

– På ett år har vi gått fra å mase på folk vi kjenner om å delta, til å få forespørsler fra ivrige lyttere som lurer på om de kan få lov til å være med som gjester.

Et lite bidrag for å redde verden

Lillemo fastslår at siden den første episoden i fjor sommer har det skjedd mye.

– Nordmenn har fått strømsjokk, samtidig som Europa er i en nærmest uløselig energikrise. Det har ført til at vanlige folk forstår hvor viktig det er å spare strøm, både for lommeboka og miljøet.

Lillemo og Stenberg Johnsen sier at podkasten er et lite bidrag for å få fart på elektrofiseringen samfunnet må gjennom for å nå bærekraftmålene.

– Det er nærmest blitt et kall for oss å snakke med fagfolk som kan være med å framsnakke mulighetene og løsningene elektrobransjen tilbyr.

Les mer om følgende emner: