Rekordavslutning på 2021

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Rekordavslutning på 2021

– Etter en noe treg start på 2021, snudde utviklingen totalt i siste halvår. Med de fleste på hjemmekontor fikk vi en rekordomsetning på 170 millioner kroner. I fjor ansatte vi også én ny selger, sier daglig leder Geir Arkøy i Elis Elektro

SATSER PÅ ELIADEN. Etter en pause på fire år er Elis Elektro klar for Eliaden 2022. Bilde er fra deltakelsen i 2018 Foto: Audun Braastad

– Med unntak av føringsveier, der salget er litt mindre enn i 2020, har vi vekst på alle våre satsingsområder. Økningen er størst på kabelområdet. Samtidig har vi lansert nye produkter i vårt elkomponent-sortiment.

– Vi har merket lite til koronapandemien, leveringsproblemer og varemangel. Med hele tiden å ha varer på lager, har vi levert som vi skulle. Derfor starter vi året med fullt lager. Fortsetter koronapandemien med samme styrke, kan det bli problemer med å få nok varer. Hos enkelte av våre kabelleverandører er det en leveringstid på 20 uker.

– Av store prosjekter i fjor kan jeg nevne Bybanen i Bergen og Fjellhamar skole. I år står blant annet Oslo Storbyvakt, Nortura i Tønsberg og noen tunellprosjekter på ordrelisten.

– Vi er meget godt fornøyde med rekordomsetningen i fjor. Fra hjemmekontoret har de ansatte hatt stor oppmerksom på å svare på alle henvendelser. At kundeservicen er høyt prioritert har gitt resultater. Generelt har jeg inntrykk av at elektro er en av bransjene som har greid seg best gjennom koronapandemien.

– Med god fart inn i 2022 budsjetterer vi med en omsetning på nærmere 200 millioner kroner. Vi satser på et nytt rekordår. 

Klar for Eliaden 2022

– Etter en pause på fire år gleder vi oss stort til Eliaden 2022. Vi er klare til å møte bransjen på Nova Spektrum i Lillestrøm i slutten av mai. På en stand på knapt 100 m2 skal vi vise hele vårt produktsortiment, som omfatter kabler, kabelføringsveier og elkomponenter.

– Etter at koronapandemien har preget samfunnet i snart to år, har vi inntrykk av at folk har behov for å treffes sosialt. Derfor håper vi at Eliaden blir årets store møteplass. Her skal vi bidra.

Les mer om følgende emner: