Sertifisert som Miljøfyrtårn  

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Sertifisert som Miljøfyrtårn  

– For å vise at vi arbeider systematisk med miljø og sosialt ansvar er vi blitt Miljøfyrtårn. Dette er en nasjonal miljøsertifiseringsordning som skal bidra til at selskaper reduserer sin miljøbelastning, og deltar i den grønne omstillingen. For å bli sertifisert må vi oppfylle en rekke kriterier, både generelle og bransjespesifikke, sier daglig leder Carl Christian Strømberg i Solcellespesialisten.

Varaordfører Atle Ottesen (t.v.) i Fredrikstad kommune overrakte Miljøfyrtårnbeviset til daglig leder Carl Christian Strømberg og bærekraft- og IT-ansvarlig Anders Vieth Rør i Solcellespesialisten

– Vi tenker bærekraft i alle ledd. Miljø og sosialt ansvar står øverst på prioriteringslisten.  

Anders Vieth Rør, bærekraft- og IT-ansvarlig i Solcellespesialisten, sier at selskapet legger stor vekt på å få oversikt over alle sine leverandører, og ser på sammensetningen av innkjøpsrutiner og støttende rutiner.   

– Her er bærekraft med i tankeprosessen fra begynnelsen av. Dessuten arbeider vi med å optimalisere transport, avfallshåndtering og ressursbruk for å minimere vår påvirkning på miljø og klima.  

Les mer om følgende emner: