Skal doble omsetningen på tre år

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Skal doble omsetningen på tre år

– Et økende elektrifiseringsbehov i Norge gjør at vi innen 2025 forventer å doble omsetningen til en halv milliard kroner. For å rigge organisasjonen for dette slår vi sammen datterselskapene Helgevold Elektro og Helgevold Elektro Haugesund, sier konsernleder Bjørn Tollefsen i Helgevold Gruppen som er ledende på automatiserings- og elektroområdet på Haugalandet.

Både konsernleder Bjørn Tollefsen og eier Anne Marit Helgevold Heggebø i Helgevold Gruppen ser store muligheter i elektrifiseringsmarkedet. Innen 2025 skal konsernet øke omsetningen til 500 millioner kroner

– At vi påvirkes av høye energipriser, renteøkninger, inflasjon og tunge investeringer gir både utfordringer og muligheter. Vi satser for å utvikle konkurransekraften vår. Sammenslåingen vil ikke føre til nedbemanning. 

– Det handler om å bli en enda mer enhetlig tilbyder for kundene, og utnytte kompetansen og erfaringen i konsernet best mulig. Med tettere samarbeid skal vi skape utviklingsmuligheter, og et større fagmiljø også kundene får glede av. 

Anne Marit Helgevold Heggebø, som representerer eier-familien bak Helgevold, er også optimistisk. 

– Innsatsen til de ansatte de siste årene har gitt et fantastisk utgangspunkt for å styrke konsernet. I vår region er det spennende muligheter. Vi er trygge på at vi rigger oss slik at vi kan skape et sterkere fagmiljø og lykkes med å få flere oppdrag, sier Heggebø, som er med i ledergruppen i konsernet. 

Les mer om følgende emner: