Skal gi kundene merverdi

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Skal gi kundene merverdi

– Å tilby et bredt utvalg av kvalitetsvarer raskt og direkte til norske håndverkere er basisen i virksomheten. Med dyktige og serviceinnstilte ansatte skal vi lytte til markedet og være en spydspiss i grossistleddet, sier nyansatt adm. direktør Runar Hansesætre i Ahlsell.

- Med kompetanse og bærekraftige løsninger skal vi skape vekst, sier adm. direktør Runar Hansesætre i Ahlsell

– Pandemi, krig, råvaremangel, energikrise og klimaendringer har de siste årene gjort hverdagen mer uforutsigbar. Dette gjør vår rolle som en trygg og solid forretningspartner viktigere enn noen gang. Vi har muskler til å stå støtt når markedet svinger.  

Hansesætre fremhever også at Ahlsell er i front i arbeidet med å redusere klimautslipp. 

– I fjor sommer bestemte vi oss for å kutte 70 prosent av utslippene på vareleveringen til kundene. Denne målsettingen nådde vi et halvår etter at arbeidet startet. 

– I en usikker tid skal vi sørge for at verdikjeden er lønnsom og bærekraftig. Vi ser at våre miljøinitiativ bidrar til at både Ahlsell og våre kunder blir mer konkurransedyktige på oppdrag som vektlegger miljø. Det grønne skiftet er en stor mulighet for alle som tar utfordringen.  

– Sammen med våre kunder og leverandører kan vi gjøre en stor forskjell når samfunnet skal spare vann, kutte energiforbruket og redusere utslippene. 

Les mer om følgende emner: