Skal ta markedsandeler

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Skal ta markedsandeler

– Det er en god følelse å være på Eliaden som et selskap i vekst, både organisk og med oppkjøp, der målsettingen er å bli en ledende norsk teknologibedrift for smarte bygg og anlegg. Produktene vi presenterer speiler dette, sier forretningsutvikler Petter Johansen i Micro Matic Norge.

Forretningsutvikler Petter Johansen (t.v.) og adm. direktør Kjetil Kaldestad i Micro Matic Norge satser på økte markedsandeler Foto: Jan Harsem

– Siden Eliaden i 2022 har vi gjennomført flere oppkjøp for å bygge en bredere og tydeligere profil i elektrobransjen.

– I 2023 kjøpte vi Scanelec og Vitir. Med Scanelec fikk vi markedslederen på strømskinner, og med Vitir produkter og løsninger for trådløs styring av næringsbygg og radonmåling.

– I år har vi kjøpt Multilux og function. Multilux blir installasjonsporteføljen for våre løsninger for utebelysning. Med function samler vi kompetanse på KNX og automasjon i et felles og mer konkurransedyktig selskap.

Skandinavisk satsing

– Oppkjøpene støtter strategien om å utvikle og levere komplette kundeløsninger. Vi satser også på nye forretningsområder på energi, installasjon, inneklima og byggautomasjon. Micro Matic skal delta i flere og større prosjekter, og ta økte markedsandeler. Her følger vi en markedsstrategi som gjelder hele Skandinavia.

– På Eliaden i år presenterer vi både komfyrvakter, strømskinner og produkter på områder som varmestyring, KNX, energi og ventilasjon.

Les mer om følgende emner: