Stor etterspørsel etter smarte termostater 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Stor etterspørsel etter smarte termostater 

– Stadig flere nordmenn har fått øynene opp for smarte strømstyringsprodukter. Wifi-termostater er blant de mest solgte komponentene i vår smarthjemløsning. Dette er en veldig enkel vei til lavere strømregning og en typisk start til et smartere hjem, sier produktsjef Tilla Elise Trippestad Berg i Elko.

- Wifi-termostater er et av de mest solgte produktene i vår smarthjemløsning, sier produktsjef Tilla Elise Trippestad Berg i Elko

– Stadig flere ser at de får både økt komfort og reduserte oppvarmingskostnader med slike produkter. Dessuten er det mange som setter pris på at vi har lagt til rette for at de som ikke ønsker å bruke de smarte funksjonene nå kan gjøre det i fremtiden. 

– Mange ser fremover uten nødvendigvis å gå “all in”. Samtidig er de fleste klare for enkeltprodukter som kan bidra til betydelig lavere strømforbruk.  

Mer svart 

– Fortsatt er det den klassiske hvite termostaten som selger best. Her får svart en stadig sterkere posisjon, som gjelder elektromateriell generelt.  

– Interiørelementet blir stadig viktigere. Folk vil ha et mer moderne uttrykk, blant med å bruke svarte termostater, lysbrytere, dimmere og stikkontakter. 

Les mer om følgende emner: